تبلیغات
مطالب اینترنتی - طرز تهیه صبحانه فرانسوی مینی کیش +عکس
 
مطالب اینترنتی
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان


امروز تصمیم داریم یک صبحانه مقوی را به شما معرفی کنیم که مردم کشور فرانسه از آن استفاده می کنند و شما می توانید این ایام به
عنوان سحری استفاده کنید تا از گرسنگی روز در امان بمانید. طرز تهیه صبحانه فرانسوی مینی کیش را با هم در ادامه ببینیم.

صبحانه فرانسوی مینی کیش

این مینی کیش یا اسنک ها را می توانید بعنوان صبحانه میل کنید و روزی پرانرژی و پر انگیزه را آغاز کنید.

مواد لازم:

نشاسته ذرت ۱/۴ فنجان

شیر ۱ و ۱/۴ فنجان

تخم مرغ ۲ عدد

سفیده تخم مرغ ۲ عدد

خامه ۱ فنجان

نمک ۳/۴ قاشق چایخوری

جوز هندی ۱/۸ قاشق چایخوری

روغن کمی برای تفت دادن روغن زیتون ۱
قاشق سیر رنده شده ۳ حبه

موسیر رنده شده ۲ عدد

کدو سبز درشت رنده شده ۲ عدد

پنیر پارمزان رنده شده ۱/۴ فنجان

ریحان ریز خرد شده مقداری

طرز تهیه صبحانه فرانسوی مینی کیش :

۱٫
فر را تا دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲٫ برای تهیه خمیر ابتدا نشاسته ذرت را در کاسه ای بریزید.
مدام هم بزنید و کم کم نیمی از شیر را به آن اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا ترکیب یکدست و روان شود.
تخم مرغ ها و سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
همچنان هم بزنید و کم کم نصف باقیمانده شیر،خامه، نمک و جوز هندی را نیز اضافه کنید.

۳٫می توانید این خمیر را بلافاصله استفاده کنید ، یا آنکه در ظرف در بسته ای قرار دهید و در
یخچال بگذارید. در اینصورت تا یک روز داخل یخچال قابل نگهداری است. اما دقت داشته باشید
که پس از بیرون آوردن از یخچال می بایست مجددا آن را هم بزنید تا یکدست شود.

صبحانه فرانسوی مینی کیش

طرز تهیه صبحانه فرانسوی مینی کیش

۴٫
در یک ماهیتابه نچسب کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
سیر و موسیر را داخل ماهیتابه بریزید حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر آن ها بلند شود.
کدوی رنده شده را اضافه کنید و ۳-۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

صبحانه فرانسوی مینی کیش

۵٫
داخل قالب های مافین را با روغن زیتون خوب چرب کنید. داخل هر قالب کمی پنیر پارمزان بریزید.
سپس یک قاشق چایخوری از مخلوط کدو و بعد مقداری ریحان خرد شده روی آن بریزید.در آخر ۱ قاشق غذاخوری
از خمیر داخل هر قالب بریزید. قالب را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۵- ۱۸ دقیقه بپزید.
تا زمانیکه کیش ها کمی پف کنند و طلایی شوند.

۶٫
قالب را از فر خارج کنید و ده دقیقه اجازه دهید خنک شود.
سپس با یک کاردک پلاستیکی دور تا دور هر کیش را از قالب جدا کنید، و به آرامی هر کدام
را خارج کنید و در ظرف بچینید.

صبحانه فرانسوی مینی کیش

آموزش تهیه صبحانه فرانسوی مینی کیش

۷٫
می توانید این مینی کیش های خوشمزه را بلافاصله میل کنید یا آنکه داخل ظرف دردار قرار دهید و داخل
فریزر قرار دهید.
هر زمان که خواستید آن را سرو کنید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه داخل فری با دمای ۲۰۰ درجه
سانتیگراد قرار دهید و بعد نوش جان کنید.

آشنایی با پنیرپارمزان

پنیر پارمیجانو رججیانو (Parmigiano Reggiano) در خارج از ایتالیا هم پر طرفدار و کاملا معروف است.

در ایران این پنیر را به اسم کوچکش پارمیسان یا پارمزان می‌شناسند؛ البته نام انگلیسی آن همان اسم
اصیل و چند قرنی خودش یعنی پارمیجانو است. کلمه رجیانو از یکی از مناطق ایتالیا به اسم رججیو می‌آید.

این پنیر به صده ۱۲۰۰ میلادی برمی‌گردد که در واقع اولین فروش رسمی آن آغاز شد.
موناک های بندتتینی (Benedettini) و چیسترچینسی (Cistercinsi) برای اولین بار فناوری
تولید این پنیر را در استان‌های رومانیا و پیمونت و تسکانا پخش کردند و از طریق بندر
شهر زیبای پیزا (Pisa)؛ آن را به سواحل مدیترانه نیز فرستادند و این تبادل همچنان تا امروز ادامه دارد .

طبق قانون ایتالیا تنها پنیرهای پارمزانی که در استانهای بالا تولید می‌شوند اجازه دارند
برچسب (Parmigiano Reggiano) را روی آن بزنند و طبق قانون اروپا، این مناطق
منطقه حفاظت‌شده محسوب می‌شوند.

پنیرپارمزان پنیری سفت و خشک با بافت دانه‌ای است که طی زمان استراحت تحت فشار
قرار نمی‌گیرد. پارمزان از دسته پنیرهایی به حساب می‌آید که باید حداقل ۱۲ ماه استراحت کند،
و البته هر چه بشتر بماند مرغوب‌تر می‌شود.

ایران کوک _ پارسه گرد



لینک منبع

مطلب طرز تهیه صبحانه فرانسوی مینی کیش +عکس در سایت مفیدستان.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :